Sightseeing i Tokyo🗻

I anledningen af mit besøg havde min mormor og morfar bestilt en bustur rundt i Tokyo sammen med min tante Miki, så vi rigtig kunne få set nogle af byens kendteste steder sammen. Busturen startede en formiddag på Tokyo station, hvor blæsten rigtig hev i frakkerne (udover dette var vejret dog meget smukt!).

Det første stop på turen var kejserpaladset og den tilhørende plads/have. Der stod også en statue af Masashige Kusunoki, en samurai fra det 14. århundrede, der var kendt for sin loyalitet.

Efterfølgende kørte vi videre for at spise frokost på et hotel i nærheden:

Turens højdepunkt var det næste, nemlig Tokyo Skytree. Jeg var utroligt heldig med vejret gennem hele min tur til Tokyo, og denne dag var ingen undtagelse. Oppe i tårnet kunne vi tydeligt se byen, og selvfølgelig det allervigtigste; Fujisan. Når man kommer op sådan nogle høje steder i en storby som Tokyo føler man sig med det samme meget lille. Som det ser ud fortsætter bygningerne ud i det uendelige, og det er svært at begribe størrelsen af byen og alle de mennesker der bor der!

Efter turen op i Skytree tog vi videre til turens sidste stop, nemlig Asakusa templet. Der var propfyldt med mennesker, så man kunne dårligt komme frem og tilbage!

Det var meget interessant at besøge Tokyo igen efter at have været i en anden storby i Asien som jeg kan sammenligne med. Jeg kan klart mærke forskellen i både kultur og udseende, og det bånd jeg føler til Japan er meget anerledes fra det bånd jeg har opbygget med Korea. Dog har jeg også kunnet se nogle af lighederne mellem de to byer, og kontrasten mellem dem og de europæiske byer jeg er mere vant til. Efter noget tid her er det svært ikke at savne at se de smukke italienske rennæsance-bygninger eller en fransk middelalderby, men jeg lærer også mere og mere at sætte pris på den travle og tætpakkede stemning i de asiatiske storbyer!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s