Flere oplevelser i syden🌴

Da Singapore er et tropisk land, der ligger næsten på ækvator, er det en helt anden samling af dyr, planter og træer man ser her, og der findes regnskov. Torsdag besluttede vi os for at besøge MacRitchie Resevoir Park, hvor vi kunne opleve lidt hvordan det føles at gå gennem en regnskov, uden at skulle vandre gennem den ustabile jord i en regnskov (da mange af stierne er løftet op over skovbunden). Vi gik også hen over en bro, hvorfra vi kunne se ud over alt det grønne (den rystede dog en del da vi gik på den).

Det var meget fascinerende at gå gennem skoven. Jeg har aldrig været et sted hvor naturen “larmede” så meget, og man kunne virkelig mærke at vi ikke var alene. Det blev også ekstra tydeligt, da jeg spottede en gruppe aber, der sad i et træ, der hang ned over stien:

IMG_6903

Senere på dagen besluttede vi os for at tage på en bådtur rundt i havnen tæt på hvor vi bor, hvor mange af de største af Singapores landmarks ligger. Det var en meget god måde at få et overblik over området med en frisk brise i ansigtet, samtidig med at få lidt historisk indblik i området.

Efter bådturen satte vi os ved en af de mange restaurenter der ligger langs vandet for at spise aftensmad. Vi besluttede os for en gangs skyld ikke at spise noget lokalt, og valgte i stedet en italiensk restaurant. Siden pizza’er i Seoul er langt fra normale var det meget rart at få noget, der var mere autentisk!

Fredag, vores sidste dag her i varmen, besluttede vi os for at tage over på øen Sentosa, en lille resort-ø, der ligger syd for byen. Vi tog derover via. cable car, og fik derved en flot udsigt over både øen og Singapore:

Sentosa er propfyldt med attraktioner. Det er nærmest én stor forlystelsespark med mange “små” forlystelsesparker indeni. Vi startede med at gå lidt rundt på øen, og så bl.a. en af de andre Merlions der findes i Singapore:

IMG_6960

Derefter tog vi i Universal Studios, hvilket jeg aldrig har prøvet før. Det er lidt ligesom at være i Disneyland, bortset fra at temaerne i parken er baseret på U.S. film i stedet for. Vi fik prøvet en masse forlystelser, og fik endda smagt Shrek-vafler!

Sidst på dagen begyndte det at tordne lidt, så desværre lukkede de større forlystelser tidliger end normalt. Vi gik derfor ned til stranden, for at dyppe tæerne i havet, og se solnedgangen:

Jeg sidder nu i min Space Pod (med ekstremt ømme fødder) og føler mig taknemmelig for at jeg fik muligheden for at besøge Singapore. Det har været nogle super dejlige og oplevelsesrige dage, og jeg kunne ikke være mere glad for min beslutning om at tage på denne rejse.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s