Forår i luften🌸

Det virkede som om overgangen fra kold og trist vinter til det smukke forår skete på under en uge. Pludselig begyndte temperaturen at stige og luften var fuld af duften af  træer og blomster der var i færd med at springe ud. I løbet af vinteren havde jeg næsten helt glemt hvor mange planter der er i Seoul, men den sidste uge er min vej til arbejdet blevet meget grønnere:

I weekenden besøgte vi en af de mange kirsebærblomst-festivaller der bliver afholdt på denne årstid. Der var helt proppet med folk der ville have billeder med blomsterne, men det var helt klar det værd at blive mast lidt i menneskemængden. Jeg har aldrig været den største fan af forår (mest fordi det i Danmark hovedsageligt betyder regn og fortsat kulde med et par blomster her og der), men det her år har jeg virkelig lært at sætte pris på synet af de smukke kirsebærblomster, der langsomt daler ned fra træerne:

Til festivalen var der (som der ofte er her) mange der optrådte med dans/sang. Det var også meget populært at købe nudler, og lave dem udenfor på maskinerne der var sat op netop til dette formål. Der var også stilt borde frem så man kunne spise nudlerne udenfor (og der gik en mand rundt og tørrede dem af, selv imens Emilie sad og spiste ved et af dem😂).

Man kan tydeligt mærke at stemningen i byen begynder at ændre sig i takt med at vi bevæger os ind i de varmere måneder. Der bliver afholdt flere arrangementer udendørs, og der er mange flere turister. Jeg er ret glad for at foråret er begyndt at melde sig, men samtidig bliver jeg også lidt utilpas når jeg ligger mærke til hvor hurtigt tiden går. Tanken om at der allerede er gået 7,5 måned er helt absurd! Men når det er sagt ved jeg at der stadig er masser af ting at opleve, og jeg vil nyde hver dag af den sidste tid jeg har her!

Reklamer

One thought on “Forår i luften🌸

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s