Min rejse til det sydlige Korea (dag 3: Damyang)🎍

Den sidste dag af min rejse startede tidligt om morgenen med en bus til Gwangju (den 6. største by i Korea). Herfra tog jeg en mere lokal bus til den nærtliggende by Damyang, hvor jeg skulle besøge en bambus-skov. Damyang er kendt som “bambus-byen” i Korea, og de lever bl.a. af de mange turister der kommer for at besøge bambusskoven og museet og købe ting lavet af  bambus.

Jeg var igen heldig med tidspunktet jeg valgte at besøge byen på, for netop denne weekend var den årlige bambus-festival i gang. Der var et område med en masse boder der solgte alt fra skeer og beholdere lavet af bambus til bambus te. Jeg så også en bod hvor man kunne prøve at fiske efter rigtige guldfisk, og kunne tage dem som man fangede med hjem i en spand. Jeg kan huske at min mor havde fortalt mig engang at de til sommerfestivaler i Japan har den samme slags bod, men jeg må indrømme at jeg ikke helt troede på det før jeg så det!

Bambusskoven var helt klart et af højdepunkterne på min rejse. Det var virkelig en speciel følelse at gå rundt omringet af bambustræer, med duften af bambus og lyden af vinden der blæste gennem bladene. Det var et dejligt fredeligt sted, og jeg blev helt rolig af at gå rundt derinde. Det endte så også med at blive det eneste sted på turen hvor jeg fik et par billeder af mig selv, ved at balancere min telefon op af skilte og sætte en timer på! 😅

Efter jeg havde gået skoven godt igennem tog jeg tilbage til Gwangju og gik lidt rundt for at opleve stemningen i byen. Jeg endte med at gå ned til en flod jeg havde set fra bussen, og satte mig der for at læse i noget tid indtil min bus hjem til Seoul.

Det føltes virkelig rart at komme væk fra byen og kunne sætte tempoet lidt ned. Når man har boet i en by som Seoul i noget tid kan man let komme til at vænne sig for meget til larmen, travlheden og konstant at være omringet af mennesker. Jeg tror det var meget godt at jeg kom lidt ud i Korea og blev mindet om, at ikke alle steder er moderne storbyer som Seoul!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s