Den sidste forårsweekend i Seoul🌺

For omkring en uge siden nåede jeg det punkt, hvor jeg havde boet i Korea i 9 måneder.  Når jeg snakker med de andre frivillige om det, og når jeg tænker over det selv, er det egentlig ikke så mærkeligt at tænke over at vi har været her i så lang tid, for vi har oplevet og lært så meget siden vi ankom i august. Men tanken om at der kun er 3 måneder af vores år her tilbage, er derimod meget svær at komme med affinde sig med. Lige nu kan jeg slet ikke overskue idéen om at skulle hjem til Danmark igen, for slet ikke at tale om at skulle sige farvel til mit liv her i Seoul. Jeg er blevet utroligt glad for byen, min arbejdsplads, “mine børn” og de venskaber jeg har dannet med de andre frivillige. Men jeg har besluttet mig for, at når jeg bliver fanget af alle tankerne om fremtiden der venter mig når året er slut, vil jeg aktivt vælge at sætte dem til side, og i stedet nyde min sidste tid her til fulde.☺️

Med dette i tankerne valgte jeg denne weekend at tage på et lille mini-eventyr i Seoul med mig selv, hvor jeg ville udforske et område at byen jeg ikke har besøgt før. Jeg havde læst om et sted, der er kendt for sine mange vægmalerier, og flotte udsigt over byen, så jeg snørrede snørrebåndende og tog afsted.

Stedet er bygget op af en stejl skråning, der leder op til et af de mange bjerge der omringer Seoul. Det er egentlig et beboet område, så der var mange skilte, der bad folk om at være stille og respektere de lokales privatliv. Jeg gik en fin tur rundt i området, og nød synet af de små charmerende gader og fine malerier, som man ikke kan finde andre steder i storbyen:

Da jeg kom lidt højere op (via de mange stejle trapper) blev jeg mødt af en flot udsigt over Seoul:

Der er noget særligt ved at gå rundt i et ukendt område i en by man har boet i så længe som jeg har boet i Seoul. Jeg ved udemærket godt at der stadig er mange steder jeg ikke har set, og nok heller ikke når at se, men det er let at glemme at komme ud og være lidt eventyrlysten, når man er kommet ind i en rutine i dagligdagen. Jeg er glad for at jeg fik mig selv ud, og der skal bestemt ikke være sidste gang!

På vejen hjem ville jeg gerne sidde lidt i grønne omgivelser, så jeg tog hen til en lille park ved Dongdaemun (en tidligere byport) og den gamle bymur. Jeg sad lidt der og læste, og nød varmen, som lige nu er nået det punkt hvor den stadig er udholdelig, men hvor det kan mærkes at sommeren er lige på trapperne.

Til sidst gik jeg langs med Cheongyecheon-strømmen hjem, i selskab med de mange andre der var kommet ud af hulerne for at nyde det gode vejr. ☀️

Reklamer

One thought on “Den sidste forårsweekend i Seoul🌺

  1. Det var da sjovt – sådan et lidt Barcelona agtigt kvarter i Seoul. Her har det været sommer på fuldt drøn i 3 uger nu, så vi sprang næsten foråret over.

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s