Nami Island⛄️

Så blev det vores tur til at besøge Nami, en lille ø i den nord-østlige del af Han-floden lidt uden for Seoul! Øen er en meget populær turistdesination, og blev hovedsageligt gjort populær af et drama der blev filmet der, hvor et af de ikoniske scener involverer bygningen af nogle søde små snemænd, som de har statuer af over det hele på øen. 😝

Vi havde længe haft det på vores “to do liste” at besøge Nami, så da vi onsdag denne uge havde fri (koreanerne havde valgdag til nogle lokale poster) besluttede vi os for at gribe chancen! Turen ud til området med toget tog ca 2 timer, og kostede os knap 14 kr. 😅 Jeg tror aldrig jeg vænner mig til følelsen af at stå ind i et tog inde minde i Seoul og så stå ud kun et par timer efter og befinde sig midt ude i ingenting. Landskabet var også flot, især for en som mig, der er vokset op i flade Danmark hvor Himmelbjerget er det tætteste vi kommer på bjerge. 😜

Vi købte en billet til den lille færge over til øen, og så var det ellers bare om at komme ombord og mase os hen til rækværket så vi kunne tage billeder af hindanden:

Nami er i bund og grund en park, hvor folk kommer for at lave photoshoots og være lidt i naturen. Vi havde pakket frokost med, som vi spiste i det fri ved borde og bænke (noget vi aldrig før har set i Korea).

Jeg havde ikke rigtig undersøgt så meget om stedet på forhånd, så da vi så at de havde strudse gående rundt i et indhegnet område midt i det hele, blev jeg lidt overrasket:

Vi fandt også en lille kopi af “Merlion” statuerne som Singapore er kendt for, så Emilie og jeg kunne egentlig bare have taget derhen i stedet for at tage den 6-timers flyvetur.😆

IMG_8623

Det viste sig at Nami faktisk har en forbindelse til Danmark, da de støtter H. C. Andersen fonden. Der var en hel lille bygning dedikeret til de børnebøger der har vundet priser i forbindelse med fonden. Det var meget sjovt at komme ind og kunne finde børnebøger, ikke bare på dansk, men også norsk og svensk og mange andre sprog midt i Korea. Vi så også at de havde ladcykler med det danske flag på siden til udlejning:

Vi havde i det hele taget en rigtig hyggelig tur til Nami, og det var sjovt at lille Danmark spiller en større rolle end vi havde forventet på øen. Som tiden flyver nu gør vi os umage om at få det meste ud af al tiden vi har tilbage, og jeg er glad for de mange minder vi har skabt og kommer til at skabe i den sidste tid!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s